In sfarsit, se va darama si in Romania zidul comunist

Imagine

Era pacat ca Roger Waters sa nu-si aduca zidul rezistentei totalitariste/comuniste/naziste (cum vreti) sintr-o tara care s-a confruntat pe bune cu evenimente politice de cenzura. Pentru mine si mai ales pentru cei care ascultau la vremea adolescentei ritmurile pink floydiene, concertul lui Waters de pe 28 august 2013 este evenimentul muzical al secolului XXI. Stim prea bine cum muzica noului secol nu mai spune nimic si cata nevoie avem sa ascultam si sa simtim versuri si ritmuri care transmit un mesaj. Un mesaj de altfel plin de incarcatura emotionala.

Acestea fiind spuse, anunt cu mare incantare ca superba opera rock „The Wall”, care va fi pusa in scena in Piata Constitutiei, poate fi achizitionata online, incepand cu data de 16 noiembrie, la preturile: Diamond seats- 950 de lei, Premium tribune -585, Golden ring- 280, Gazon A- 180 si Gazon B- 135 de lei.

„Dupa ce am anuntat concertul de la Bucuresti, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente coplesiti de mesaje. Romanii au inceput sa devina consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul sa aducem cele mai mari productii si in tara noastra”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

The Wall va avea  peste 150 de metri latime, 12 metri inaltime si o suprafata de aproximativ 20.000 mp, fiind astfel cea mai mare suprafata de proiectie din cadrul unui turneu mondial.

The Wall surprinde nu doar prin dimensiunile impresionante ale productiei, ci si prin doborarea unor recorduri de audienta. In cadrul turneului din America de Sud de anul acesta show-ul desfasurandu-se pe 15 stadioane cu un total de peste 750.000 de fani prezenti. O alta premiera din cadrul turneului precedent l-au reprezentat cele 9 concerte sold-out de pe stadionul River Plate din Buenos Aires, depasindu-se astfel recordul anterior de 5 show-uri consecutive sustinute cu casa inchisa, detinut de The Rolling Stones.

Un preview asupra show-ului avem AICI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s